André Hazes, zijn zoontje en Rachel Hazes zijn goed ziek geworden

door: PMN
Rachel en André Hazes
Afbeelding bron: Instagram @rachelhazes

André Hazes brengt opnieuw wat tijd door bij en met zijn ex-vriendin Monique Westenberg. De zanger en zijn zoontje Dré blijken goed ziek te zijn.

Monique Westenberg zit met drie mensen in huis die buikgriep hebben. Het gaat om André Hazes, Rachel Hazes en Dréetje.

“De helft van de klas en ook de juf waren ziek. Ik kreeg veel berichten in mijn DM van ouders die ook thuis zaten met zieke kindjes”, legt Monique uit op haar Instagram.

“Allemaal hoge koorts, ijlen, niet willen eten en buikgriep. Wat een hardnekkig rot virus is dit. André heeft zijn papa en ook oma aangestoken (die is gezellig vanuit Spanje een paar dagen bij ons in huis) en ook die zijn er al een week behoorlijk ziek door.”

“Ik kreeg veel de vraag of de arts iets gegeven heeft. Hij zat op het randje om antibiotica te krijgen, ik koos ervoor dat niet te doen omdat ik dat echt troep vind in dat kleine lijfje.”

“Met iedere dag omega 3, vitamines, stomen en fruit eten knapte hij langzaam op. Pas gisteravond merkte ik dat het voorbij was. Beterschap voor alle kindjes die nu nog ziek thuis zijn en de ouders die er machteloos naast zitten.”

Maar helemaal voorbij blijkt het dan toch niet te zijn. Monique liet weten dat ze Dré opnieuw van school is moeten gaan halen. “Toch weer niet lekker”, schrijft ze bij de foto.

Monique Westenberg - Dré Hazes
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell