Sabine Hagedoren voorspelt: "Dan krijgen we een nieuwe storing, met opnieuw regen"
Sabine Hagedoren voorspelt: "Dan krijgen we een nieuwe storing, met opnieuw regen"
Foto: VRT

Weervrouw Sabine Hagedoren heeft de weerkaarten bekeken en stelt vast dat er een nieuwe regenzone op weg is naar ons land.

Guy Van Sande legt de schuld van alles wat er gebeurd is aan zijn cocaïneverslaving. Guy Van Sande kreeg van de rechter drie jaar voorwaardelijk en een boete van 1.800 euro.

Dat de acteur verwijst naar zijn drugsverslaving, komt hard aan bij zijn slachtoffers. “Mijn cliënten zijn echt verontwaardigd”, zegt advocate Iris Exelmans, die het meisje verdedigt waar de gevallen acteur naaktfoto's van maakte, aan VTM-Nieuws. “Zij vinden het onbegrijpelijk dat hij dat nu nog altijd doet, die aandacht zoeken. Dat hij zich niet gedraagt als een dader, maar wel als een slachtoffer.”

“Het feit dat hij nu zegt: het is alleen maar ten gevolge van een korte periode in mijn leven waarin ik verslaafd was aan cocaïne dat ik uit de bocht ben gegaan ... Het dossier toont aan dat dat niet zo is. Als dat zo zou zijn, dan zou elke drugsverslaafde of elke cocaïneverslaafde ook pedofiele neigingen hebben en dat is zeker niet zo." Bovendien zou Van Sande ook op zoek gegaan zijn naar pedofielie in een periode waar hij afgekickt was, zo staat nog te lezen in het dossier.

Meer nieuws

Meer nieuws

.