Het wordt uiterst zacht voor de tijd van het jaar: Dan 18 graden
PMN
Het wordt uiterst zacht voor de tijd van het jaar: Dan 18 graden
Foto: foto: Pixabay (archieffoto)

We kregen gisteren een mix van wolken en opklaringen. Staat ons dat weer ook vandaag te wachten?

Vandaag begint de dag grijs, meldt het KMI. We krijgen daarna een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Tegen de late namiddag krijgen we steeds vaker de zon te zien. Met acht graden is het wel frisjes voor de tijd van het jaar.

Dinsdag
Morgen zijn er in het noordoosten nog enkele opklaringen. Vanaf de Franse grens trekt nieuwe regen over ons land. Het gaat niet om grote hoeveelheden. Het blijft daarna de ganse nacht regenen. Maxima van 12 graden.

Woensdag
Woensdagochtend starten we op de meeste plaatsen droog. In het westen neemt de bewolking toe en kan het weer gaan regenen. In het oosten zou het droog blijven. In Vlaanderen mogen we zo’n 10 graden verwachten.

Donderdag
Donderdag wisselen opklaringen en buien elkaar af. Er kunnen felle exemplaren tussen die buien zitten met ook onweer. De wind waait ook matig tot vrij krachtig. 

Vrijdag + weekend
Vrijdag wacht ons mogelijk veel regen met 12 graden. Het paasweekend wordt zacht. De temperaturen stijgen tot 16 graden op zaterdag. Zondag kan het zelfs 18 graden worden. De buien zijn nooit ver weg, maar er zijn ook heel wat opklaringen.

kmi

Meer nieuws

Meer nieuws

.