Verhulstjes Viktor Verhulst verrast door reactie op bekentenis: "Eindelijk iemand van niveau die me begrijpt"
COS
Viktor Verhulst verrast door reactie op bekentenis: "Eindelijk iemand van niveau die me begrijpt"
Foto: GoPlay

'De Verhulstjes' zijn terug met een derde seizoen op Play4. Aan grappige momenten was er in de eerste aflevering zeker geen gebrek.

Viktor Verhulst komt plots met een nogal verrassende bekentenis. "Heb jij nooit je snottenbellen opgegeten?", vraagt Viktor aan zijn vader Gert Verhulst. Dat zijn vader dat nog nooit gedaan heeft, gelooft hij niet.

"Zo goed zoutig. Je hebt verschillende dingen. Je hebt zo soms de zachte, die zijn niet leuk. Maar die harde opgedroogde... Vroeger, hè! Pas op, ik spreek nu vijftien jaar terug in de tijd ongeveer", klonk het bij Viktor.

Op Instagram wil Viktor dat laatste nog eens benadrukken. "Guilty pleasures next level... Vijftien jaar geleden, hé!", schrijft Viktor. "Viezerik van de familie", besluit Marie Verhulst.

Klaasje Meijer, Francesco Planckaert en Ruud Vormer vinden Viktors bekentenis hilarische en reageren met een lachende emoji. "Draait allemaal om textuur, Viktor", schrijft Sergio Herman. "Eindelijk iemand van niveau die me begrijpt", reageert Viktor.

https://www.instagram.com/tv/CZufi-Xo1Kl/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.