Verschillende ‘Big Brother’-kandidaten in tranen: Dit is er aan de hand
COS
Verschillende ‘Big Brother’-kandidaten in tranen: Dit is er aan de hand
Foto: Big Brother

In het ‘Big Brother’-huis leven stelt de bewoners meermaals op de proef. Vandaag was het een bijzonder emotionele dag.

Big Brother riep zijn bewoners vanmiddag één voor één naar de Game Room. Daar vond een geheime opdracht plaats. Wanneer iedereen aan bod was gekomen, verzamelden de bewoners in de woonkamer om te bespreken wat er is gebeurd.

Elke bewoner kreeg het aanbod om geld uit de pot te spenderen aan iets persoonlijks. Zo kon Naomi bijvoorbeeld kiezen tussen de redenen waarom mensen haar hadden genomineerd, haar knuffel of een videoboodschap van haar moeder.

Naomi koos niks. “Ik dacht ik ga het geld gewoon in de pot laten en hoop dat ik het op een ander moment kan winnen”, zei ze. Ook Thomas, Nick, Patrick en Michel kozen niks.

Liese koos voor een brief van haar vriend Souf. Die kostte haar honderd euro. “Ik moest die voorlezen. Ik heb zo gejankt, maar ik had er echt nood aan.” Jill ging voor de duurste keuze: een videoboodschap van haar grootouders.

Zoey en Julie barsten in tranen uit wanneer ze vertellen dat ze niets kozen, ook niet de videoboodschap van hun broers. “Ik zou het anders echt moeilijk krijgen”, legt Zoey uit. “Wat me het meest raakt is dat hij de moeite heeft gedaan om voor mij een videoboodschap op te nemen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.