Big Brother Verrassing in 'Big Brother': 'Bewoner koopt immuniteitspin met geld voor de Jackpot'
COS
Verrassing in 'Big Brother': 'Bewoner koopt immuniteitspin met geld voor de Jackpot'
Foto: GoPlay

Woensdagmiddag roepen Kristof en Grace hun medebewoners naar de woonkamer. Van Big Brother mogen ze hen hun geheimpje eindelijk opbiechten.

Door de kijkers werden Grace en Kristof verkozen om deze week Secret Missions uit te voeren. In totaal waren dat er drie. Ze moesten vijftien keer een kip nadoen, moesten ervoor zorgen dat het warm water maandag om 18 uur al was opgebruikt én moesten ervoor zorgen dat niemand dinsdag haarlak gebruikte.

De eerste twee opdrachten zijn geslaagd. Die van de haarlak heeft Salar onbewust verpest. Per geslaagde opdracht kregen Kristof en Grace 500 euro voor de jackpot. "Maar ik kreeg het voorstel om ofwel een immuniteitspin te krijgen ofwel 1.000 euro in de pot te krijgen", laat Kristof weten.

"Ik heb, omdat ik natuurlijk niet in de meest comfortabele positie zit, gekozen voor de pin. Sorry daarvoor. Ik hoop dat jullie dat begrijpen. We hebben wel ons best gedaan om iets leuks te maken van de challenges, maar dit is wel een keuze die ik moest maken. Ik hoop dat jullie mij dat niet kwalijk nemen."

Na de immuniteit van Grace als Little Brother, Salar na de eerste en Tobias na de tweede Safety Challenge, is nu dus ook Kristof deze week immuun. Nouchine, Julio en Hanne kunnen nu nog op het nominatiebord komen naast Nawel.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.