Van verdachte naar kandidaat in 'The Masked Singer'? Julie Vermeire doet verrassende uitspraak
COS
Van verdachte naar kandidaat in 'The Masked Singer'? Julie Vermeire doet verrassende uitspraak
Foto: Photonews

Julie Vermeire kenden we tot haar 'Dancing With The Stars'-deelname vooral als de dochter van Jacques Vermeire. Julie timmert met succes aan een weg in de mediawereld.

Julie Vermeire werd na haar overwinning bij 'Dancing With The Stars' een ware TikTok-vedette, mede door haar dansfilmpjes met vader Jacques Vermeire. Sindsdien mocht Julie al van verschillende dingen proeven: presenteren, acteren, kleding ontwerpen...

Julie ging een tijdje aan de slag als radiopresentatrice, kreeg met 'Hit The Road Jacques' een programma op Play4 en had ook haar eerste acteerrol beet met 'De Redders'. Nu zien we haar naast Gers Pardoel in 'Come Dance With Me' en heeft ze haar tweede kledingcollectie uit. 

We zagen haar dus al dansen, presenteren en acteren, maar horen we Julie binnenkort ook zingen? In Story krijgt Julie de vraag of ze liever zou deelnemen aan 'Temptation Island' of 'The Masked Singer'. Daarover moet ze niet lang nadenken. "Dan ga ik toch voor 'The Masked Singer'."

"Ik zing wel graag, maar niet goed. Gelukkig krijg je als deelnemer de hulp van een zangcoach. Alleen vrees ik dat ik in zo'n pak wel last zou hebben van claustrofobie", aldus Julie in het weekblad. Ze was dit seizoen al verdachte bij Miss Poes. Zien we Julie in het derde seizoen misschien wél uit een pak komen?

Meer nieuws

Meer nieuws

.