Video Showbizzwatcher doet opmerkelijke vaststelling in nieuw programma Viktor Verhulst en Francesco Planckaert
Showbizzwatcher doet opmerkelijke vaststelling in nieuw programma Viktor Verhulst en Francesco Planckaert
Foto: Instagram @goteamfrancesco

Sinds kort kunnen we op GoPlay, VTM GO en VRT NU kijken naar ‘Viktor vs Francesco’. Viktor Verhulst en Francesco Planckaert, twee realitysterren van het moment, nemen het in het online programma tegen elkaar op. Ze doen tal van absurde, verrassende en écht bestaande kampioenschappen.

"Je kan de kampioenschappen zo gek niet bedenken. Aflevering één begon met Hawaïaans vuurdansen en daarna volgde 1 kilometer rechtdoor wandelen, dus ook door huizen en bossen. Er volgde ook nog sekspop-rafting en een wedstrijdje om ter snelst stoofvlees eten, dat Viktor trouwens won met een straffe tijd."

“Het concept doet erg hard denken aan ‘Wauters vs. Waes’, dat in 2014 werd uitgezonden”, merkt onze showbizzwatcher op. “Dat programma was een enorm succes. Ik denk dat veel mensen ‘Viktor vs. Francesco’ als een flauw afkooksel beschouwen door de absurde opdrachten.”

“Het programma lijkt vooral een jong publiek te kunnen bekoren. Het is natuurlijk pure ontspanning. Veel mensen vinden het jammer dat het niet op tv wordt uitgezonden. Het oudere publiek is minder fan: ‘hebben die niets beters te doen?’, klinkt het vaak.”

Wil je graag meer horen van onze showbizzwatcher? Bekijk de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.