Sercan uit 'Big Brother' wil misverstand ophelderen over hem en Kitty
LHX

De eerste afvaller in 'Big Brother' is de Limburgse Sercan. In 'No Biggie', de talkshow van ex-deelnemers Liese Luwel en Naomi Timmerman, is hij deze week te gast.

Tijdens zijn korte tijd in het 'Big Brother'-huis ging het niet helemaal goed tussen Sercan en zijn medebewoner Kitty. Toch was het volgens hem niet zo erg als het eruit zag. Hij wil dan ook een misverstand uit de wereld helpen.

"Laat me het even uitklaren", zegt hij. "Kitty heeft een heel sterk karakter en een sterke mening." Het gevolg: volgens hem onderbreekt ze voortdurend mensen. Dat deed ze ook toen Sercan een gesprek probeerde te voeren met Nawel. 

Toen Kitty zich ertussen gooide, kon Sercan er absoluut niet mee lachen. "Wow, oké, ik ben weg", was zijn reactie. Terwijl hij naar de andere kamer liep, hoorde hij Kitty nog zijn naam zeggen. Waarop hij terugriep dat het niet oké is om mensen zo te onderbreken.

Daar kregen veel kijkers een erg agressieve indruk van hem, maar volgens hem klopt die niet. "Mensen denken dat ik schreeuwde", zegt hij. De reden was dat hij naar de andere kamer aan het wandelen was, dus zich tamelijk ver van Kitty bevond. Hij moest dus wel zijn stem verheffen om gehoord te worden. 

https://www.instagram.com/tv/CYrVhzaD5NT/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.