Salar wil wat kwijt na zijn 'Big Brother'-overwinning: "Lijkt makkelijk, maar is het niet"

door: LHX
Salar
Afbeelding bron: GoPlay

In de finale van 'Big Brother' namen Grace, Kristof en Salar het tegen elkaar op. Het was uiteindelijk die laatste die met meer dan 69 000 euro naar huis ging.

"Ik wil ontploffen, exploderen, ik wil alles kapotmaken", reageert Salar op zijn overwinning. "Het is zo'n onwerkelijk gevoel, ik had het nooit verwacht."

Hoe hij de overwinning behaald heeft? "Ik denk dat ik gewoon altijd vrolijk en positief ben geweest", verklaart hij. "Ik heb veel challenges gewonnen en ben twee keer Little Brother geweest. Ik denk dat die positieve vibe ook bij de kijkers zo is overgekomen, en daardoor zit ik nu hier."

Hij benadrukt dat zijn verblijf in het 'Big Brother-huis niet alleen rozengeur en maneschijn is geweest. "Af en toe is het wel heel heftig: de prikkels zijn honderd keer erger. Een kleine discussie is al heel heftig. Dus het lijkt makkelijk, maar het is het niet."

Tot slot heeft hij nog een boodschap aan iedereen die hem gesteund heeft. "Kijkers, jullie zijn meer dan goud waard. Ik hou van jullie", klinkt het.