Phaedra uit 'De Bachelor' trekt gedrag Fabrizio Tzinaridis in twijfel: "Dat denk ik nu over de kus"

door: COS
Fabrizio Tzinaridis en Phaedra in 'De Bachelor'
Afbeelding bron: Play4

Fabrizio Tzinaridis stuurde woensdag twee vrouwen naar huis in 'De Bachelor'. Met Dagmar en Karina zag hij geen relatie in de toekomst.

Met een paar dames lijkt Fabrizio Tzinaridis al een klik te hebben. Zo zoende hij al met Phaedra, Sanne en Margaux. Phaedra leek lange tijd frontrunner, maar woensdag noemde Fabrizio haar gedrag "arrogant".

Na het avontuur heeft Phaedra haar twijfels over de oprechtheid van Fabrizio toen hij zei dat zij op dat moment de enige was tot wie hij zich fysiek aangetrokken voelde. "Nu ik het allemaal terugzie, twijfel ik sterk", zegt Phaedra in TV Familie.

Na haar kus met Fabrizio voelde Phaedra zich naar eigen zeggen speciaal, maar enkele uren later was er ook een kus met Sanne. "Dat kwetste mij diep. Al ben ik niet naïef. Tuurlijk zouden die andere vrouwen avances maken."

"Ik denk nu dat hij die kus met mij eerder als lust zag, zonder meer. Een kort pleziertje. Het leek erop dat hij met Sanne wel kon dromen van een relatie. Ik weet niet of Fabrizio mij echt leuk vond", aldus Phaedra.