Big Brother Nieuw 'Big Brother'-koppeltje in de maak? "Zij krijgen sowieso iets!"
COS

In 'Big Brother' worden vriendschappen voor het leven gecreëerd. Dat zien we bij de deelnemers van vorig jaar, maar ook de bewoners van afgelopen seizoen blijven contact houden.

Nouchine en Nawel spenderen erg veelt tijd samen en creëerden deze week zelfs een gezamenlijk TikTok-account waarop ze allerlei challenges zullen delen. Ook op TikTok zien we dat Vera en Sercan contact houden.

"Ik hou ervan hoe 'Big Brother' zoveel vriendschappen maakt", reageert een fan onder een dansfilmpje van Vera en Sercan. Sommige 'Big Brother'-kijkers denken dat er weleens meer kan groeien tussen die twee.

"Leuk setje", klinkt het. "Leuk stel samen", reageert nog een fan. "Jullie twee zijn leuk samen", vindt iemand. "Nieuw koppel?", vraagt een volger zich af. Een volger denkt het nu al te weten: "Ze krijgen sowieso iets."

Onmogelijk is het niet. Vera is immers al enkele weken niet meer samen met Dimi. En met Sercan lijkt het heel goed te klikken. Hoe dan ook is het fijn dat ze contact houden en het leuk hebben samen.

@sercsev That escalated quickly @Vera Dijkstra #bigbrothernlbe ♬ JEREEE Remix - JEREEE

Meer nieuws

Meer nieuws

.