Nick Kraft wil misverstand over 'Big Brother' de wereld uit helpen: "Kunnen we stoppen met dat te vragen?"
LHX
Nick Kraft wil misverstand over 'Big Brother' de wereld uit helpen: "Kunnen we stoppen met dat te vragen?"
Foto: Play4

Nick Kraft was één van de deelnemers aan 'Big Brother' 2021. Over het programma en zijn deelnemers wordt er voortdurend gespeculeerd, dus nu wil hij voor eens en voor altijd iets duidelijk maken.

Terwijl het kersverse seizoen van 'Big Brother' op gang komt, besloten de deelnemers van de vorige editie dat het tijd was voor een reünie. Ze spraken af in Mechelen en delen een mooie groepsfoto.

Opvallend: ook Sercan, de eerste afvaller van het nieuwe seizoen, is erbij. Er zijn echter ook een aantal opvallende afwezigen. Heel wat mensen vragen naar Thomas, en ook Zoey en Els zijn niet te bespeuren.

Nick Kraft is het beu dat mensen steeds drama zoeken en denken dat er ruzie is in de groep, en wil daarom iets duidelijk maken. "Kunnen we stoppen met vragen waar de andere bewoners zijn?", vraagt hij in zijn Instagramverhaal. "We hebben het aan elke bewoner gevraagd in onze groepsapp. Diegenen die er niet bij zijn, hadden al andere verplichtingen."

Hij benadrukt dat ze allemaal nog vrienden zijn en dat ze nog vaak telefonisch contact hebben. "Niemand sluit iemand anders uit. Iedereen is welkom op onze reünies", klinkt het. 

https://www.instagram.com/p/CYgy0dmsoqc/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.