Big Brother Nick Kraft eerlijk over nieuw seizoen 'Big Brother': "Dit mis ik nog in het programma"
COS
Nick Kraft eerlijk over nieuw seizoen 'Big Brother': "Dit mis ik nog in het programma"
Foto: Play4

Eén van de kijkers van 'Big Brother' is Nick Kraft. Hij nam vorig jaar zelf deel aan het Play4-programma en schopte het tot in de finale.

Op Instagram werd Nick Kraft gevraagd wat hij van het nieuwe seizoen vindt. Dat vindt hij eigenlijk een moeilijke vraag. "Omdat ik er zelf heb ingezeten vergelijk ik alles met hoe wij het hebben beleefd", zegt hij op Instagram Stories.

Momenteel heeft Nick nog geen favorieten in het spel. "Allemaal leuke mensen op hun eigen manier", zegt hij. Al moet hij wel iets toegeven. "Ik moet zeggen dat ik nog steeds een 'figuur' mis in het programma, en met figuur bedoel ik iemand dat echt opvalt op een toffe manier en voor mij was dat Patje.

"Ze zijn leuk, maar ergens mis ik iemand met onschuldige humor die echt heel hard opvalt", legt hij uit. "En ik mis ook iemand waar ik mezelf in herken. Maar het is nog pril, dus dat komt nog wel los", aldus Nick Kraft.

Nick hoopt ook dat de bewoners snel wat extra luxe krijgen. Daarvan is nu weinig sprake. "Ik mis sauna- en hottubmomentjes en echt heel grappige momenten", zegt hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.