Madieke uit 'De Bachelor' doet straffe onthulling na breuk met Fabrizio Tzinaridis
COS
Madieke uit 'De Bachelor' doet straffe onthulling na breuk met Fabrizio Tzinaridis
Foto: Play4

Fabrizio Tzinaridis deelde woensdag zijn laatste roos uit in 'De Bachelor'. Het was Madieke met wie hij de toekomst tegemoet wilde gaan.

Madieke en Fabrizio Tzinaridis hadden het een paar weken na de finale van 'De Bachelor' erg leuk met elkaar. Dat konden we zien in 'De Bachelor - Na de roos'. Al snel voelde Fabrizio echter dat het niet goed ging. Hij ging daarover met Madieke in gesprek.

Na een viertal weken besloten Fabrizio en Madieke al een punt achter hun romance te zetten. Fabrizio blijkt echter niet helemaal verdwenen uit Madiekes leven. Na de breuk was er even weinig contact, maar intussen horen de twee elkaar weer regelmatig op vriendschappelijke manier.

"Onze band is nog steeds oprecht, en we spreken elkaar ongeveer één keer per week. Dat dit kan, wortelt in het feit dat hij vanaf het begin eerlijk is geweest over z'n gevoelens", zegt Madieke bij HLN. "Ik vind dat zo mooi, dat het op deze manier kan."

En er is meer, want Madieke heeft niet alleen met Fabrizio contact, maar ook met zijn ouders. Onlangs heeft ze zelfs nog gefacetimet met Mariëtte, de mama van Fabrizio. "Die zei dat ze het jammer vond dat het niet is gelukt", aldus Madieke.

Meer nieuws

Meer nieuws

.