Big Brother Leroy confronteert Peter na grap over immuniteit: "Ik vind het heel vals"
COS
Leroy confronteert Peter na grap over immuniteit: "Ik vind het heel vals"
Foto: GoPlay

Er is drama ontstaan tijdens de 'Hell Week' in 'Big Brother'. Een grapje van Peter is helemaal verkeerd uitgedraaid.

Peter mocht deze week de inkopen doen in de Mini Mall. Hij kwam naar buiten met drie munten. Hij liet iedereen geloven dat het om drie immuniteitspins ging. Aan Kristof, Salar en Hanne vertelde hij dat het een grap was. De anderen bleven in het ongewisse.

Dinsdag werd er een Jackpot Challenge gespeeld. Er stond 10.000 euro op het spel. Om de beurt mocht een bewoner beslissen een immuniteitspin te kopen met een deel van dat geld. Uit schrik voor de 'drie immuniteitspins in het spel' kocht Leroy er eentje voor 5.000 euro.

Vervolgens werd het huis een avond en nacht van elkaar gescheiden. Nu de bewoners weer samen zijn, komt het tot een confrontatie. "Ik vond het echt niet handig van je, Peter. Ik vond het echt een kutgrap en dat meen ik serieus", zegt Leroy. "Zo krijg je een dure prank. Die heeft 5k gekost."

Peter wilde 's avonds uitleggen dat het een grap was, maar had dat volgens Leroy en andere bewoners voor het spel moeten uitleggen. "Je hebt er te lang aan vastgehouden", klinkt het. Dat er af en toe aan de fake pins werd herinnerd, stoot Leroy overigens tegen de borst. "Ik vind dat heel vals."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.