Big Brother Leen Dendievel in de bres voor 'Big Brother'-bewoonster: "Daarom moet deze vrouw winnen!"
COS
Leen Dendievel in de bres voor 'Big Brother'-bewoonster: "Daarom moet deze vrouw winnen!"
Foto: Photonews

Leen Dendievel vertelde vorig jaar dat ze haar boek 'Brief aan mijn kind' schreef met 'Big Brother' op de achtergrond. Dat doet ze dit jaar opnieuw.

Leen Dendievel heeft leven rond zich nodig om te kunnen schrijven en laat 'Big Brother' daar nu hét perfecte programma voor zijn. "Wel, nu kijk ik terug. En wat zie ik? Ik zie een vrouw, ijzersterk, die constant genomineerd wordt (vooral door mannen)", schrijft Leen op Instagram Stories.

Leen heeft het natuurlijk over 'queen of nominations' Nawel. Waarom ze telkens wordt genomineerd? Daar wordt volgens Leen over gezwegen. "Maar ik weet het. Omdat ze een bedreiging is. Omdat ze sterk is, voor haar mening durft uit te komen en ze haar 'mannetje' staat. Daardoor wordt ze als 'hard' aanzien, of 'cocky'!"

"Nee nee, het is gewoon een vrouw van deze tijd, met dezelfde rechten om zich uit te spreken als een ander, een man of ander gender. Daarom moet deze vrouw 'Big Brother' winnen!", besluit Leen. "En waarom deel ik dit? Omdat dit een mooi voorbeeld is waarom Internationale Vrouwendag bestaat. Voilà!"

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.