Video Kristof uit ‘Big Brother’ eerlijk over Salar: “Ben ik 1000% zeker van”
WVDS
Kristof uit ‘Big Brother’ eerlijk over Salar: “Ben ik 1000% zeker van”
Foto: GoPlay

Kristof greep in ‘Big Brother’ net naast de hoofdprijs. Hij behaalde uiteindelijk brons en zag hoe zijn goede vriend Salar won. En dat is volgens hem helemaal verdiend.  

“De overwinning van Salar is zelfs 1000% verdiend. Omdat hij de meeste individuele challenges heeft gewonnen en hij is ook ontzettend hard geëvolueerd”, aldus Kristof over zijn ‘Big Brother’-medebewoner. 

“Hij kwam binnen als een bekrompen kwal die enkel maar met zijn haar bezig was. Hij kwam zelfs heel egocentrisch over. Na de tweede week leerde ik hem kennen en dan wist ik dat hij totaal zo niet was”, vertelt hij aan Showbizz24.

“Dan is dat bij de kijkers ook zo gegroeid en gebleken dat hij een heel zorgzame, grappige en sterke speler was. Door die evolutie zijn heel veel kijkers van hem beginnen houden en terecht ook in mijn ogen”, besluit hij.

Kristof vertelt ook over de vriendschap met Salar buiten het huis. “Wij sturen elkaar dagelijks berichten en maken plannen om elkaar snel terug te zien. Ook de kijkers thuis hebben kunnen zien dat het vriendschap in zijn puurste vorm was tussen mij en Salar.”

Bekijk het volledige gesprek met Kristof in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.