Video Kristof eerlijk over de periode na ‘Big Brother’: “Was een serieuze slag”
WVDS
Kristof eerlijk over de periode na ‘Big Brother’: “Was een serieuze slag”
Foto: GoPlay

Als je drie maanden afgesloten van de buitenwereld leeft, is het sowieso een serieuze schok als je opnieuw de ‘echte’ wereld instapt. Als die buitenwereld je daarbovenop 24 op 7 volgde, heb je even tijd nodig om te bekomen. Kristof uit ‘Big Brother’ vertelt zijn ervaringen.

“Ik heb direct corona opgelopen toen ik het ‘Big Brother’-huis buiten kwam. Want mijn papa testte positief dus liet ik mij ook testen. Ik voelde mij niet per se slecht maar wilde toch het zekere voor het onzekere nemen”, aldus Kristof aan Showbizz24.

“Het weekend daarna had ik verschillende plannen met vrienden en was er al een reünie met de bewoners gepland tijdens De Grote Peter Van de Veire Sportpaleis show en zouden we daarna naar een discotheek gaan. Zondag zou ik ook naar het grootste volksfeest hier in de buurt gaan. Dat kon ik dus allemaal niet meemaken.”

“Dat was wel even een serieuze slag omdat ik al drie maanden opgesloten zat. Maar daarna heb ik terug de draad opgepikt. Ik doe het nog rustig aan, maar het begint wel goed te komen”, besluit Kristof.

Bekijk het volledige gesprek met Kristof in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.