Kat Kerkhofs enkele weken voor bevalling verrast met bijzondere babyshower
COS
Kat Kerkhofs enkele weken voor bevalling verrast met bijzondere babyshower
Foto: Photonews

Kat Kerkhofs en Dries Mertens verwachten in maart een eerste kindje. Het koppel maakte met hun zwangerschapsaankondiging meteen ook het geslacht bekend: het wordt een zoontje.

Kat Kerkhofs heeft een druk weekend achter de rug. Zaterdag werd ze opnieuw naast Gert Verhulst verwacht in 'Dancing With The Stars'. De dag erna stond haar een leuke verrassing te wachten. Die had alles te maken met de kleine spruit die ze binnenkort verwacht.

Kat is intussen zo'n 31 weken zwanger en dus was het het perfecte moment voor een babyshower. Daarvoor gooiden Kat en echtgenoot Dries Mertens het traditionele idee van zo'n shower overboord. In tegenstelling tot veel (Amerikaanse) babyshowers waren al Kats vrienden en vriendinnen uitgenodigd. En ook Dries was aanwezig.

Het gezelschap hield de babyshower coronaproof door de locatie goed te verluchten. Dat merken we aan het feit dat veel gasten hun jas nog aan hebben. Met lekker eten en een streepje livemuziek werd er een knallend feestje van gemaakt. Kat en Dries zijn helemaal klaar voor de komst van hun 'baby Ciro'.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.