Karen Damen met het schaamrood op de wangen door Gert Verhulst en James Cooke: "Zo gênant!"
COS
Karen Damen met het schaamrood op de wangen door Gert Verhulst en James Cooke: "Zo gênant!"
Foto: GoPlay

Het laatste seizoen van 'De Cooke & Verhulst Show' is volop aan de gang. Voor hun laatste seizoen introduceerden James Cooke en Gert Verhulst nog wat nieuwigheden.

Vaste tafelgasten zijn er sinds vorig seizoen niet meer. Wel zijn er drie nieuwe vast gezichten in de show: 'social media manager' Celine Van Ouytsel en reporters ter plaatse Jonatan Medart en Karen Damen. Die laatste zorgde voor een ongemakkelijk moment in de show van woensdag.

"Ik zit hier tussen twee mooie blondjes", verwees Gert Verhulst tijdens de show naar James Cooke en gast Jani Kazaltzis. "Maar de mooiste blondine van de studio is nog altijd onze online ambassadeur Celine Van Ouytsel."

James Cooke schiet na een tijdje in de lach. "Ik krijg in mijn oortje iets door. Omdat jij zei: 'Er is natuurlijk nog een fantastisch mooie vrouw', hoorde ik ineens in mijn oortje Karen praten. Karen dacht dat het over haar ging."

Met het schaamrood op de wangen moet Karen toegeven dat ze dat inderdaad dacht. "Oh my God. Dit is zo gênant. Ik hoor in mijn oortjes: 'de mooiste blonde presentatrice' en ik zo: 'Ja, mannen, het is aan ons.' Zo erg!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.