James Cooke schrikt van uitspraak Philippe Geubels: "Ik vind het verschrikkelijk"
COS
James Cooke schrikt van uitspraak Philippe Geubels: "Ik vind het verschrikkelijk"
Foto: Play4

Na Natalia, Jani Kazaltzis, Niels Destadsbader en Margriet Hermans is het donderdag 23 december de beurt aan Philippe Geubels. James Cooke verrast hem met een musical over zijn leven in 'James De Musical'.

James Cooke neemt Philippe Geubels donderdag mee doorheen enkele belangrijke momenten uit zijn leven. We horen hoe Philippe verliefd werd op Silvy Melody, zien hoe hij een gabber werd en hoe hij de stap van Colruyt naar het podium zette.

James wil voor het eerste nummer wel weten: "Ben je een beetje zot van musical?" Het antwoord doet hem even slikken. "Ik vind het verschrikkelijk", reageert Philippe. "Elke keer als die beginnen zingen, dan denk ik 'Mannekes lief'"

"Wij gaan je proberen overtuigen", zegt James. "En toch heb je 'ja' gezegd op dit programma. Je moet het gewoon ondergaan en pas op... Je kan je misschien de vraag stellen: 'Allez, een musical over mij. Wat voor nasale musical gaat dat zijn.'"

"Nee nee, ik denk dan als het al een musical is, dan kan het beter over mij gaan", grapt Philippe Geubels donderdagavond om 20.35 uur op Play4.

https://www.instagram.com/p/CX0PJw_o9DR/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.