James Cooke maakt zich opvallende bedenking bij huwelijk K3'tje Marthe De Pillecyn
COS
James Cooke maakt zich opvallende bedenking bij huwelijk K3'tje Marthe De Pillecyn
Foto: Photonews

We begonnen de week met groot showbizznieuws. K3'tje Marthe De Pillecyn zou afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt zijn.

Marthe De Pillecyn van K3 zou zaterdag in het grootste geheim in het huwelijksbootje gestapt zijn met Baba Yega-choreograaf Sinerjey Meyfroodt. Ze vormen al sinds 2019 een koppel.

Marthe en Sinerjey zouden op hun huwelijksfeest amper 50 personen uitgenodigd hebben. Om ervoor te zorgen dat er niets zou uitlekken, moesten de genodigden hun telefoons inleveren.

Ook in 'De Cooke & Verhulst Show' kwam het huwelijk van Marthe ook ter sprake. "Was jij uitgenodigd?", vroeg James Cooke aan Gert Verhulst. "Ik was niet uitgenodigd", reageerde die.

"Ik was ook niet uitgenodigd. Terwijl ik wel zo'n beetje denk: jij hebt toch een beetje dat feestje ook mee betaald, hè. Laat ons daar eerlijk in zijn", richtte James zich naar Gert. "Onrechtstreeks", reageerde die.

Ook Metejoor zat maandag in de show. "Ik was er ook niet en ik heb er nochtans lang naast gezeten op een stoel", verwees de zanger naar 'The Voice Kids'.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.