James Cooke en Gert Verhulst hebben slecht nieuws over 'De Cooke & Verhulst Show'

door: COS
James Cooke en Gert Verhulst
Afbeelding bron: Play4

Door de coronapandemie kwam er een einde aan 'Gert Late Night'. In de plaats daarvan kregen we wel 'De Cooke & Verhulst Show'.

Gert Verhulst en James Cooke ruilden de Evanna in 2021 in voor een studio. Daar maakten ze al twee seizoen van 'De Cooke & Verhulst Show'. Binnenkort krijgen we ook een derde seizoen van de talkshow, maar dat wordt ook het allerlaatste. Dat kondigen de heren zelf aan in de trailer voor het finale seizoen.

"We gaan dit toch niet eeuwig blijven doen?", vraagt James aan Gert. "Ze zeggen altijd dat je moet stoppen op je hoogtepunt", merkt Gert op. "Waarom zouden we dan niet van dit seizoen ons hoogtepunt maken?", klinkt het bij James. "En dan voor de allerlaatste keer eens echt knallen, wij twee?", aldus Gert.

En knallen zullen de heren doen, want voor hun laatste seizoen gaan ze een stapje verder. Ze voegen aan 'De Cooke & Verhulst Show' het live-element toe. Binnenkort gaan Gert en James live vanuit De Zuiderkroon in Antwerpen. Daar geven ze er nog een allerlaatste keer een lap op.