James Cooke emotioneel door wat hij plots ziet op televisie: "Je wordt gemist"
COS
James Cooke emotioneel door wat hij plots ziet op televisie: "Je wordt gemist"
Foto: Photonews

Volgende week nemen we afscheid van James Cooke en Gert Verhulst als talkshowduo. Ze gaan nog een laatste week knallen bij 'De Cooke & Verhulst Show'.

James Cooke en Gert Verhulst kenden hun start als talkshowduo in 2017. Toen startten ze met 'Gert Late Night'. De talkshow liep acht seizoenen tot en met 2020, tot de coronapandemie de opnames bijna onmogelijk maakten.

Er werd toen nagedacht over een nieuw concept. Dat werd 'De Cooke & Verhulst Show', met een meer prominente rol voor James. De show startte in 2021. Het derde seizoen is het laatste.

Wie fan is van het duo kan op Telenetzender 247 terecht. Daar worden alle afleveringen van 'Gert Late Night', de eindejaarsspecials 'Gert Last Year' en 'De Cooke & Verhulst Show' achter elkaar uitgezonden.

James ging zelf ook eens een kijkje nemen en stemde in op een bijzonder moment. Hij zag plots Annie Deleersnyder, als kokkin een vaste waarde in 'Gert Late Night'. Ze overleed in augustus op 74-jarige leeftijd.

In het fragment wordt haar bij het afscheid van de show gevraagd of ze nog iets tegen Gert en James wil zeggen. "Ja... Bedankt", antwoordt een geëmotioneerde Annie. "Jij bedankt Annietje. Je wordt gemist", klinkt het emotioneel bij James.

Meer nieuws

Meer nieuws

.