Grace uit 'Big Brother' enorm geschokt door wat ze leest: "Dat is echt heel erg en laag"

door: COS
Grace in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Grace zat vanaf dag 1 tot en met dag 86 in het 'Big Brother'-huis. In de finale moest de Nederlandse van Braziliaanse afkomst de duimen leggen voor Salar.

Grace Rodrigues was voor haar deelname aan 'Big Brother' best actief op sociale media. Vooral op Instagram had ze al veel volgers. Daardoor was ze al in contact gekomen met negatieve reacties. Die horen er volgens haar bij, maar ze probeert er niet te veel aandacht aan te besteden.

Toch waren er bepaalde dingen die haar erg deden schrikken. "Ik vond het wel heel erg op momenten dat mensen het op mijn familie gingen spelen", zegt Grace in een livevideo. "Zo kreeg ze over de video van haar moeder naast positieve ook heel wat negatieve dingen te lezen. "Dat vond ik wel erg."

Ook over haar zoon moest ze kwalijke dingen lezen. Zo werd beweerd dat hij via sociale media mensen bedreigde.  "Mijn zoon heeft niet eens een Twitteraccount. Er werden gewoon nepaccounts gemaakt. Zulke dingen vond ik wel echt moeilijk om te zien, vooral voor hen."

"En wat ik ook heel erg was om te lezen was dat er gezegd werd dat ik de ziekte van mijn moeder gebruikte om zielig te doen. Dat vond ik echt heel erg en laag. Dan heb je serieus geen hart", besluit Grace.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!