Gert Verhulst waarschuwt zoon Viktor Verhulst: "Als je dat doet, onterf ik je"

door: COS
Viktor en Gert Verhulst in 'De Verhulstjes'
Afbeelding bron: Play4

Gert Verhulst en zijn gezin waren het afgelopen jaar niet weg te denken van televisie. Zo waren er onder meer 'De Verhulstjes' en 'De Cooke & Vehulst Show'.

Naast 'De Verhulstjes' verscheen Gert Verhulst in verschillende andere programma's. Ook zijn kinderen zagen we vaak op televisie passeren. Zo presenteerde Viktor Verhulst na 'Love Island' op Play5 voor het eerst 'Temptation Island'.

"Top TV", vindt vader Gert. Die heeft alle afleveringen van 'Temptation Island' van alle jaren gezien. "Ik ben 'Temptation Island'-fan", zegt hij bij HLN. "Het is leuk om te zien hoe Viktor daarin meeleeft. Hij is echt begaan met de kandidaten. Je ziet dat en je voelt dat ook."

Discotheek

Viktor had zelfs ooit een van de deelnemers kunnen zijn. "Ze hebben Viktor ooit eens aangesproken in een discotheek, met zijn toenmalige vriendin. Of ze niet wilden meedoen als koppel", onthult Gert.

"Ik zeg: 'Als je dat doet, dan onterf ik je.' Dat zou ik niet leuk gevonden hebben. Maar het kwam ook niet in hem op om 'ja' te zeggen. Dat moet hij vooral niet doen", aldus Gert Verhulst.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!