Gert Verhulst heeft spannend nieuws: 'Zal binnenkort deelnemen aan dit programma'

door: COS
Gert Verhulst in 'James De Musical'
Afbeelding bron: Play4

Gert Verhulst en James Cooke geven er binnenkort nog een laatste keer een lap op met 'De Cooke & Verhulst Show'. Dat zullen ze live doen vanuit De Zuiderkroon in Antwerpen.

Fans van Gert Verhulst en James Cooke als duo hoeven nog niet meteen te treuren. Volgens Het Nieuwsblad liggen er bij Play4 nog nieuwe plannen op tafel. Of daar een nieuwe talkshow tussen zit, is niet duidelijk. 

Voorlopig gaan Gert en James op tv-vlak elk hun eigen weg. James zien we binnenkort in het gloednieuwe 'Come Dance With Me'. Daarnaast werkt hij ook aan 'Extreme Make-Over' en nieuwe seizoenen van 'James De Musical' en 'Leef!'.

Gert zullen we dit jaar zien in de nieuwe seizoenen van 'De Verhulstjes' en 'Dancing With The Stars'. Anderzijds zal hij dit najaar ook deelnemen aan de tweede editie van 'De Allerslimste Mens Ter Wereld'.

Gert is nog steeds een van de beste kandidaten ooit met elf opeenvolgende afleveringen overleefd. Hij had zelfs nog langer in de quiz kunnen zitten, maar moest het spel verlaten door het begin van de finaleweken. 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!