"Gert Verhulst en James Cooke dwongen Marthe van K3 te doen wat ze niet wilde"
PMN
"Gert Verhulst en James Cooke dwongen Marthe van K3 te doen wat ze niet wilde"
Foto: GoPlay

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman waren woensdag te zien in  ‘De Cooke en Verhulst Show’. Voor de meisjes van K3 blijft het toch speciaal want ze gaan wel op bezoek bij hun baas.

Onze showbizzwatcher Chloë keek naar het interview en uit toch haar bedenkingen. “Ik vond het een beetje een ‘ongemakkelijk’ interview”, zegt ze.

James Cooke lachte Julia Boschman een paar keer uit met haar Nederlandse uitspraak. Daar werd heel hard om gelachen. Gert maakte zelfs een opmerking dat ze Amy Courtens zouden kunnen bellen. Er werd ook een opmerking gemaakt over hoe K3 plots zo ‘sexy’ is.”

James en Gert visten bij Marthe De Pillecyn naar details over haar geheim huwelijk dat ze net achter de rug heeft. Het maakte het allemaal nog wat ongemakkelijker.

“Marthe werd heel hard gepusht om wat over haar trouw te zeggen”, merkt onze showbizzwatcher Chloë ook nog op. “Terwijl Marthe daar duidelijk niets over wilde zeggen.”

Chloë trekt haar conclusies. “Het was af en toe wel grappig, maar het was ook op het randje van K3 belachelijk te maken.”

“Ik denk dat Gert en James geluk hebben dat Gert ‘de baas’ is van de meisjes en dat het hun laatste talkshowweek is. Anders zouden ze niet wegkomen met dit gedrag en zo’n uitspraken.”

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.