Fabrizio Tzinaridis kan als 'De Bachelor' niet overtuigen op Play4: "Wat een fake programma"
COS
Fabrizio Tzinaridis kan als 'De Bachelor' niet overtuigen op Play4: "Wat een fake programma"
Foto: Play4

Vorig jaar ging Elke Clijsters in 'De Bachelorette' op zoek naar een partner. Fabrizio Tzinaridis probeert nu hetzelfde te doen in 'De Bachelor' op Play4.

'De Bachelorette' met Elke Clijsters haalde vorig jaar tussen de 300.000 en iets meer dan 450.000 kijkers per aflevering. Daarmee haalde het programma bijna elke week de top 20 van best bekeken programma's volgens TV-visie.

Bij 'De Bachelor' is dat even wat anders. Al twee weken op rij valt het programma uit de top 20 programma's met de hoogste kijkcijfers, waarbij het programma op de 20ste plek zo'n 230.000 kijkers haalt. Fabrizio en 'De Bachelor' moeten het dus met nog minder dan dat stellen.

Kijkers lijken niet overtuigd van Fabrizio en de echtheid van het programma. "Wat een fake programma. Ik denk dat sommige dames uitgenodigd en betaald worden door de programmamakers", lezen we onder meer op sociale media.

Wie op Twitter de hashtag '#debachelor' raadpleegt, vindt opvallend genoeg nog geen handvol tweets over het programma. Rozen worden er wekelijks uitgedeeld, maar een schot in de roos is 'De Bachelor' zelf niet.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.