Fabrizio Tzinaridis confronteert Margaux in 'De Bachelor': "Kwetst me om dat van jou te moeten horen"

door: COS
Margaux en Fabrizio Tzinaridis in 'De Bachelor'
Afbeelding bron: Play4

Nog vier vrouwen dingen nar het hart van Fabrizion Tzinaridis in 'De Bachelor'. Esmee, Madieke, Margaux en Sanne zetten hun avontuur na enkele weken Griekenland verder in eigen land.

Fabrizio Tzinaridis wordt door de vier dames thuis ontvangen. Bij Margaux komt het tot een confrontatie nadat Fabrizio bepaalde verhalen en uitspraken heeft opgevangen. Hij wil weten wat er van klopt.

"Ik hoor van alle dames iets anders en dan spreek ik over uitspraken die mij opnieuw in het hokje van player duwen en om eerlijk te zijn kwetst me dat eigenlijk wel om dat van jou te moeten horen", klinkt het bij Fabrizio in 'De Bachelor'.

"Er zou gezegd zijn dat diegene die het eerst haar benen opendoet op de romantic dates waarschijnlijk in de finale zal staan", legt Fabrizio uit.

"Op dat moment voelde ik mij wel verraden door mijn 'vriendinnetjes' in de villa", zegt Margaux, die toegeeft dat iets dergelijks gezegd is. "Maar dat is door meerdere personen gezegd geweest. En op die manier is dat ook niet gezegd, want ik gebruik dat taalgebruik niet."

"Op dit moment heb ik zelfs geen goesting om het te doen, ik heb geen zin om me te verantwoorden voor dingen die nog niet gebeurd zijn en als daar nu insinuaties over worden gemaakt...", klinkt het bij een teleurgestelde Fabrizio.

'De Bachelor', elke woensdag om 20.40 uur op Play4 en GoPlay