Fabrizio Tzinardidis gespot met deze dame uit 'De Bachelor': "Hij had een kamer geboekt"
COS
Fabrizio Tzinardidis gespot met deze dame uit 'De Bachelor': "Hij had een kamer geboekt"
Foto: Play4

Nog vijf dames blijven over in 'De Bachelor'. Binnenkort weten we welke dame de laatste roos krijgt van Fabrizio Tzinaridis.

Esmee, Madieke, Margaux, Sanne en Vanessa maken nog kans op die laatste roos van Fabrizio Tzinaridis. Met één van hen zal hij in het beste geval een mooie toekomst tegemoet gaan.

Het lijkt er echter nu al op dat Fabrizio met geen enkele van de overgebleven dames zal eindigen. Eerder vertelde Fabrizio al dat hij in april naar de Verenigde Staten trekt om er te acteren. Geen vanzelfsprekende keuze wanneer je een prille relatie hebt.

Maar nu blijkt ook dat Fabrizio na 'De Bachelor' met verschillende andere dames werd gespot. Dat vertelt Yvonne Coldeweijer op Instagram Stories. Zo werd Fabrizio vorige week gespot met Olivia uit 'Ex On The Beach'.

"Maar afgelopen donderdag heeft een spion hem met een andere griet gespot! Hij had een kamer geboekt in een hotel in Rotterdam, samen met niemand minder dan... Roos van 'De Bachelor' (het zesde seizoen in Nederland met Tony Junior, red.)"

Meer nieuws

Meer nieuws

.