Eveline uit 'Big Brother' heeft dringende waarschuwing: "Anders redt ze het niet"

door: COS
Eveline in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Zaterdag 5 februari zal opnieuw een bewoner het 'Big Brother'-huis moeten verlaten. Er zijn sinds de start van 'Big Brother' al vier bewoners geëlimineerd. 

Afgelopen zaterdag was dat Eveline. Zij werd deze week uitgenodigd door Liese Luwel en Naomi Timmerman uit het vorige seizoen van 'Big Brother'. Eveline vertelde in hun talkshow 'No Biggie' over haar ervaringen in het huis.

Naomi is nieuwsgierig: "Wie mag er voor jou winnen op dit moment?", vraagt ze. "Ik heb iedere keer Nouchine gezegd. Maar ik hoop gewoon dat ze haar ogen gaat openen en dat ze echt een kant gaat kiezen. Anders redt ze het niet", besluit Eveline.

Liese vindt het wel slim. Ze staat zowel bij Salar als bij Nawel erg goed. Volgens Eveline is het in het huis wel iets positiefs voor Nouchine. "Maar voor de kijkers niet. Dat is wat ik zie nu ik buiten ben."

"In het huis denk ik: je bent goed bezig, want je bent goed met twee kanten. Maar ik denk wel dat ze ergens een keuze moet gaan maken in 'vertrouw ik hem wel of niet'", besluit Eveline.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina