Erik Van Looy doet verbazingwekkende onthulling: "Meest gênante moment in mijn leven"
LHX
Erik Van Looy doet verbazingwekkende onthulling: "Meest gênante moment in mijn leven"
Foto: Play4

In de podcast '22 minuten stomme vragen' wordt Erik Van Looy op de rooster gelegd. Hij vertelt er een wel érg gênant verhaal. Het gebeurde toen hij Meryl Streep ging interviewen in Parijs.

Toen Erik Van Looy aankwam aan het hotel van Meryl Streep, werd hij meteen aangeklampt door een man die meteen te kennen gaf dat hij Waals was. Hij vroeg vervolgens aan Erik of die voor hem misschien een handtekening van Meryl Streep kon regelen. 

Erik vond in zijn interview inderdaad een goed moment om het eens aan Meryl Streep te vragen, waarop die laatste wel heel verrassend reageerde. "Let's do it right now", zei ze. "Ze legt heel dat interviewgebeuren plat", vertelt Erik. "Er zijn dus 20-30 journalisten die zitten te wachten."

Wanneer Erik vervolgens de man buiten ging halen, merkte hij dat die er eigenlijk niet al te fris uitzag: hij droeg onder andere sokken in sandalen. In de lift rook hij ook dat de man al een hele tijd geen bad meer had gezien. 

Wanneer de man uit de lift stapt, loopt hij meteen op Meryl Streep af en omhelst haar, onder de ogen van alle journalisten. "Ik ben in die lift gestapt en ik ben gevlucht", vertelt Erik. "Dat was het meest gênante moment in mijn leven. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.