Big Brother Eén (of meer) van deze deelnemers betreedt binnenkort het ‘Big Brother’-huis
COS

Afgelopen weekend verlieten drie bewoners het ‘Big Brother’-huis. Er zijn momenteel nog maar negen deelnemers in het spel. Daar komt binnenkort verandering in.

Onlangs verschenen vijf mysterieuze silhouetten op de schermen in de keuken. Maandag verschenen er plots ook beschrijvingen bij. Dinsdagmiddag voegde Big Brother nog quotes van de kandidaten toe. Vier kandidaten blijken Nederlands te zijn en een Belgisch-Nederlands.

“Dit zijn jullie nieuwe bewoners. Denk goed na. Jullie zullen beslissen wie in mijn huis komt”, klonk het bij Big Brother. Hoeveel bewoners er zullen bijkomen is dus nog onzeker. Wel is zeker dat het één of meer van deze kandidaten zijn:

  • een 25-jarige man die in het dagelijkse leven make-up artist is. Hij beschrijft zichzelf als een grappige en fanatieke persoon;
  • een 51-jarige eigenaar van een sportschool die zich als vrolijk en sociaal beschrijft;
  • een vrouw van 23 die net afgestudeerd is en die naar eigen zeggen positief en gezellig is;
  • een man van 28 die als adviseur werkt. Hij denkt een goede portie Brabantse gezelligheid in het huis te kunnen toevoegen;
  • de ‘benjamin’ van de kandidaten is 19 en event manager. Hij is een zorgzame en lieve persoon.

Vooral de 25-jarige make-up artist valt op basis van zijn beschrijving in de smaak bij de bewoners. Jill zou graag ook de 19-jarige man in het huis verwelkomen. Op die manier is zij niet meer de jongste.

Meer nieuws

Meer nieuws

.