Big Brother Daniëlle uit ‘Big Brother’ houdt zich niet in tegenover andere bewoners en programmamakers
COS

Daniëlle was een van de originele bewoners van ‘Big Brother’. Ze besloot eind januari samen met Jowi en Nathalie het huis te verlaten.

Bij RUMAG neemt Daniëlle geen blad voor de mond over haar medebewoners en de makers van het programma. Zo dacht ze aan Naomi wel een maatje te hebben tot ze achteraf de beelden terugzag.

Liese noemt Daniëlle “een beetje chagrijnig”. “Na de eerste nominaties is de sfeer een beetje omgedraaid. Het is nooit leuk om te nomineren of genomineerd te zijn, maar het werd echt persoonlijk. Het snauwen, het blazen, het nakijken, het zuchten”, vertelt Daniëlle.

Over Michel wil Daniëlle ook iets rechtzetten. “Ik heb niet met hem gedoucht! Dat is helemaal uitvergroot. Dat is lekker geknipt en geplakt. Hij is totaal niet mijn type.”

Daniëlle vindt het niet fijn hoe ze in het programma werd weggezet. “Daar getypeerd worden als iemand die op zoek is naar een leuke vent. Dat klopte ook gewoon helemaal niet met hoe ik ben.”

“Ik heb alle respect voor de makers en snap dat ze een tv-programma maken, maar als Julie binnenkomt en zegt dat mijn zoons het voor me opnemen op Facebook, dan gaan er bij mij wel alarmbellen rinkelen. Mijn zoons gaan niet zomaar reageren. Dan is er echt iets aan de hand.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.