Caroline uit ‘Blind Gekocht’ heeft al flinke tegenslag gekend in haar leven
PMN
Caroline uit ‘Blind Gekocht’ heeft al flinke tegenslag gekend in haar leven
Foto: Play4

Vanaf donderdag 31 maart start het nieuwe seizoen van ‘Blind Gekocht’ op Play4. Naast zeven nieuwe duo’s is ook de presentator nieuw.  

Jani Kazaltzis gaat samen met makelaar Béa Vandendael en interieurarchitecten Kelly Claessens en Bart Appeltans op zoek naar het droomhuis voor één van de deelnemende koppels.

In de eerste aflevering gaat de 42-jarige Caroline op zoek naar haar droomhuis, samen met Filip. Ze zijn negen jaar getrouwd en wonen samen met hun dochters Julie (8), Marie (7) en zoon Thomas (19) in Grobbendonk.

Caroline is in haar leven niet gespaard gebleven van een flinke tegenslag. De vader van haar zoon Thomas, haar eerste man, is overleden. Het was voor haar het begin van een zeer moeilijke periode.

Ze vond terug het geluk bij Filip. Die besloot ook om Thomas te adopteren.

Caroline en Filip baten in Heusden-Zolder een binnenspeeltuin uit. Daarnaast hebben ze ook nog brasserie, minigolf en escape rooms.

Het koppel is op zoek naar een woning waar ze ook wat ontspanning vinden. Hun huidige woning is uitgerust met zwembad, fitnessruimte, cinemazaal en biljartplaats.

Caroline en Filip zijn op zoek naar een open bebouwing met vier slaapkamers, een studio voor hun zoon, een zwembad voor de kinderen en een ruime tuin. Voor dit alles hebben ze een budget van 1 miljoen euro ter beschikking.

Meer nieuws

Meer nieuws

.