Caroline en Filip uit 'Blind Gekocht' reageren na alle ophef: "Wat ik daar las vond ik toch een brug te ver"
COS
Caroline en Filip uit 'Blind Gekocht' reageren na alle ophef: "Wat ik daar las vond ik toch een brug te ver"
Foto: Play4

Caroline en Filip waren het eerste koppel in 'Blind Gekocht' en zullen waarschijnlijk ook het meest besproken koppel blijven. Ze kregen het de afgelopen weken hard te verduren.

Caroline en Filip zochten een huis dichter bij hun binnenspeeltuin en hadden daarvoor 1 miljoen euro over. Het koppel had met zo'n bedrag natuurlijk ook veel eisen. Die vielen bij de kijkers niet echt in goede aarde.

Op sociale media werd er dan ook bijzonder scherp gereageerd. Ook werden er slechte reviews achtergelaten bij de Google Reviews van de binnenspeeltuin. Op een bepaald moment kreeg Caroline zelfs mails van onbekenden.

"Ze hadden ons e-mailadres opgezocht en schreven me om te zeggen dat ik psychiatrische hulp moest zoeken en dat ik een slechte mama was. Vooral dat laatste vond ik toch een brug te ver", zegt Caroline aan HLN.

Ze vindt niet dat iemand zo'n oordeel mag vellen op basis van een paar minuten op televisie. Al geeft ze wel toe: "Achteraf bekeken reageerde ik misschien wat extreem tijdens de opnames, maar alles wat ik wilde was een goeie thuis voor mijn kinderen", aldus Caroline.

Meer nieuws

Meer nieuws

.