'Big Brother'-winnares Jill Goede heeft er helemaal genoeg van: "Denk na voor je iets zegt!"
COS
'Big Brother'-winnares Jill Goede heeft er helemaal genoeg van: "Denk na voor je iets zegt!"
Foto: Play4

Jill Goede kroonde zich in april tot de winnares van 'Big Brother'. Op sociale media heeft ze nu duizenden volgers die ze graag de boodschap van 'body positivity' meegeeft.

'Je bent te dik', 'Beweeg je überhaupt wel?' en 'Je hebt een ontzettend grote onderkin': het zijn maar enkele van de berichten die Jill Goede uit 'Big Brother' nog steeds in haar inbox krijgt.

"En doet het me wat? Ja en nee", klinkt het bij Jill. "Jongens, kom op? Je kan hier iemand zo mee pijn doen... Als je dit een paar maanden geleden stuurde, dan zat ik er super erg mee en ging ik alleen maar twijfelen aan mezelf."

"Laten we eens nadenken voor we iets zeggen. Laten we nadenken, want zoveel lieve en mooie meiden en jongens gaan eraan kapot als je zo'n opmerking maakt. Iedereen is mooi hoe hij of zij is", besluit Jill.

Op de steun van haar 'Big Brother'-vrienden kan ze alvast rekenen. "Je bent een toppertje", reageert Michel Hennipman. "Je bent prachtig", schrijft Julie Vanderzijl. "100% en kijk hoe je straalt", vindt Liese Luwel.

https://www.instagram.com/p/CU2q13Hssqe/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.