Big Brother verrast: "Tobias mag het huis terug in, maar daarvoor moeten jullie iets doen"

door: COS
De bewoners zien Tobias op het scherm
Afbeelding bron: GoPlay
Tobias is terug
Afbeelding bron: GoPlay

De bewoners kregen woensdag fijn nieuws: Tobias zou eindelijk terugkeren naar het huis. Enkele minuten later was het al zover.

De 'Big Brother'-bewoners zien opeens Tobias in de Game Room op het tv-scherm verschijnen. Het enthousiasme is meteen groot. "Bewoners, inderdaad: daar zien jullie Tobias. Tobias mag terug het huis in, maar daar moeten jullie iets voor doen", klinkt bij Big Brother.

"Er verschijnt zo een som op het scherm. Jullie krijgen 60 seconden. Is de oplossing juist, mogen jullie Tobias halen in de Game Room. Is die fout, dan blijft hij daar", zegt Big Brother. Natuurlijk lukt het de bewoners en daar is hij dan, op roze krukken, na vijf dagen in quarantaine.

"Het is echt goed om jullie te zien. Het was wel zwaar. Je bent gewend om met iedereen wakker te worden en opeens ben je voortdurend alleen. Ik ben echt superblij dat ik er weer ben", zegt Tobias. Films kon hij in quarantaine zien. Zestien waren dat er. De livestream kon hij niet zien. "Ik weet dus niks. Ik heb helemaal niks meegekregen."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina