Big Brother toont onvoorspelbaarheid opnieuw en draait nominaties terug: "Ligt er nu vingerdik op"

door: COS
Acht bewoners in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Big Brother verraste dinsdag door zijn bewoners al te laten nomineren. Kristof en Nawel kregen deze week de meeste stemmen.

Woensdagochtend speelden de 'Big Brother'-bewoners een opdracht in drie teams: de genomineerden Nawel & Kristof, de bewoners met immuniteit Salar & Nouchine en de overige bewoners Julio, Tobias en Grace.

Na een erg lange streamlock horen we de bewoners praten over een 'Rewind'-knop. Wat blijkt? De nominaties zijn teruggedraaid. Nawel en Kristof zijn op dit moment niet meer genomineerd. Immuniteit blijft wel, dus Salar en Nouchine hoeven deze week niet te vrezen om op het bord te komen. 

'Big Brother' is dit jaar natuurlijk onvoorspelbaarder dan ooit. Toch staan kijkers niet achter deze plottwist. "Dit is met de gevoelens van mensen spelen. Nawel was er gisteren kapot van en dan vandaag zoiets... Wat een klucht", klinkt het op Facebook.

"Het was te voorspelbaar zeker? Het ging een exit voor Kristof zijn", zegt iemand. "Weer om Kristof te redden... Slim gedaan, Big Brother", klinkt het verder. "Zeg nu nog eens dat je geen hand boven Kristof hoofd houdt. Het ligt er nu echt wel vingerdik op!"

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina