Big Brother 'Big Brother'-kijkers woedend door nieuwe nominaties: "Duidelijk dat het opgezet spel is"
COS
'Big Brother'-kijkers woedend door nieuwe nominaties: "Duidelijk dat het opgezet spel is"
Foto: GoPlay

Deze week waren Nawel en Kristof genomineerd. Met de 'Rewind'-token werden die woensdag teruggedraaid. Woensdagavond moest er opnieuw genomineerd worden.

De bewoners konden ervoor kiezen om hun stem aan te passen. Dat deden sommigen, want het nominatiebord ziet er donderdagochtend anders uit. Nawel zal het zaterdag tegen Julio opnemen.

"Er waren drie mensen met vier stemmen. Kristof was de derde. En ik kon een persoon redden", legt Little Brother Salar uit. "Die Rewind-token, ik had die nooit moeten nemen", klinkt het bij Nawel. "Dit had ik nooit van m'n leven verwacht", klinkt het dan weer bij Kristof, die gered is.

Kijkers hadden een dergelijke situatie wél zien aankomen. "Wat een grap dit! Ze doen er alles aan om Kristof te houden", lezen we op Facebook. "Echt opgezet spel dit. Geef dan ineens het geld aan Kristof, hè. Zo vals." En: "Dit is er helemaal over nu."

"Ik was zo blij dat Kristof erop stond en nu mijn twee favorieten... Ik stop met kijken", besluit iemand. "Duidelijk dat 'Big Brother' opgezet spel is", merkt een kijker op. "Dit is zo degoutant! Ik ben dat gemanipuleer beu", verklaart iemand. "Sorry Big Brother, dit is erover."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.