Big Brother 'Big Brother'-kijkers vinden het maar niets: "Haal hem weg, is er niet beter op geworden"
COS

'Big Brother' zou dit jaar spannender, uitdagender en onvoorspelbaarder worden. Daar is volgens veel kijkers na twee weken jammer genoeg nog niet veel van te merken.

Wij vroegen jullie wat er moet veranderen aan 'Big Brother' om het doel wél te bereiken. Hoewel het programma voor heel wat mensen niet meer op televisie hoeft te komen, hadden onze lezers ook een heleboel suggesties.

"Veel meer opdrachten, opdrachten van uren of dagen", stelt iemand voor. "Het is een spel, maar het is totaal niet voelbaar dat het een spel is." Zo stelt iemand voor om bepaalde ruimtes voor een tijd af te sluiten of alle spiegels weg te halen.

Thomas Nagels uit het vorige seizoen werkt momenteel op de spelredactie, maar daar zijn enkele kijkers niet zo enthousiast over. "Haal Thomas maar weg, want veel spelletjes zijn er niet beter op geworden", lezen we. "Thomas weg en de vorige terughalen. Die vond ten minste opdrachten uit."

Straffen

Daarnaast mag Big Brother volgens velen ook strenger zijn. "Laat ze stoppen met complotten te smeden in verband met nominaties, bestraf deze personen", klinkt het. Ook fluisteren zou moeten worden verboden.

Voor dat praten over de nominaties bestaat volgens heel wat kijkers een makkelijke oplossing: "De kijker die nomineert en beslist wie eruit gaat, dan zouden er geen bondjes zijn."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.