Big Brother 'Big Brother'-kijkers storen zich mateloos aan bewoner: "Eruit die blaaskaak!"
COS
'Big Brother'-kijkers storen zich mateloos aan bewoner: "Eruit die blaaskaak!"
Foto: GoPlay

De 'Big Brother'-bewoners hebben zich dinsdag goed kunnen bezig houden. Ze speelden een jackpotspel waarbij ze alle vogels in huis moesten tellen.

De 'Big Brother'-bewoners gingen dinsdagochtend van start en hadden vier uur later 6608 vogels geteld. In werkelijkheid waren het er 6970. Met een foutenmarge van 500 krijgen de bewoners toch 6608 euro in de jackpot.

Het was Kristof die dinsdag duidelijk het voortouw nam. Hoewel sommige kijkers dat apprecieerden, stootte het er evenveel tegen de borst. "Kristof kan zijn leraarmodus niet uitschakelen. Stoort mij enorm dat hij precies tegen kleine kinderen praat en elke keer opnieuw de leiding neemt", klinkt het.

"Tijdens opdrachten stoort het me niet echt, iemand moet de leiding nemen. Op andere momenten stoort zijn constante overdreven aanwezigheid me wel en lijkt hij soms eens alleswetende, steeds herhalende psycholoog."

"Hij werkt op mijn zenuwen", lezen we nog op Facebook. "Zot word ik ervan", laat nog iemand weten. "Hij moet overal haantje de voorste zijn", merkt een kijker op. "Het is verschrikkelijk", besluit iemand. "Eruit die blaaskaak!"

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.