Béa neemt geen blad voor de mond over Caroline en Filip uit 'Blind Gekocht'
COS
Béa neemt geen blad voor de mond over Caroline en Filip uit 'Blind Gekocht'
Foto: Play4

Het vierde seizoen van 'Blind Gekocht' wordt momenteel uitgezonden op Play4. Béa, Bart en Kelly gooien opnieuw alles in de strijd op kandidaten hun droomhuis te kunnen geven.

Aan het begin van het seizoen leek dat even niet te zullen lukken voor Béa en Bart. Met een budget van één miljoen euro lagen de verwachten van Caroline en Filip hoog. De eerste kennismaking met het huis zorgde voor paniek. "Er mag hier een bord 'te koop' op komen. Het stopt hier", klonk het.

Béa Vandendael schrok net als veel kijkers enorm van de reactie van Caroline. Bij 'De Cooke & Verhulst Show' reageerde ze op de opvallende uitspraken van Caroline. "Ik vond dat eigenlijk een beetje kinderachtig. Ik vond dat niet kunnen", zegt Béa.

"Binnen alle prijscategorieën zijn er wensen, dingen die vooropgesteld worden, maar ik had al minder budget om hetzelfde te kopen dan ze oorspronkelijk hadden en het moest allemaal instapklaar zijn. Ze was dan ook heel perfectionistisch", vervolgt de vastgoedmakelaar.

Jani Kazaltzis en Béa bevestigen dat Caroline en Filip er ook echt mee wilden stoppen. Er zijn verschillende gesprekken nodig geweest om ze te kunnen overtuigen in het programma te blijven. "Het is wel ver gegaan. Ze zagen het totaal niet meer zitten", aldus Jani.

Meer nieuws

Meer nieuws

.