Big Brother Amy uit 'Big Brother' maakt zich opvallende bedenking: "Dat is niet getoond geweest"
COS
Amy uit 'Big Brother' maakt zich opvallende bedenking: "Dat is niet getoond geweest"
Foto: GoPlay

Vorige week moest Amy al na tien dagen het 'Big Brother'-huis verlaten. Bij 'No Biggie' ging de 27-jarige Gentse met Liese Luwel en Naomi Timmerman uit het vorige seizoen praten over haar ervaringen.

Amy moest al na een kort verblijf vertrekken uit 'Big Brother'. Toch is het een ervaring om nooit te vergeten. We zagen haar vaak huilen, maar dat ze zich bijna elke avond krom lachte met Nawel en Leroy, daarvan werd maar weinig getoond. En dat is niet het enige.

"Ik heb dit elke dag gezegd, maar dat is ook niet getoond geweest: dat was een huis vol met psychologen", zegt Amy aan Liese Luwel en Naomi Timmerman. "Maar echt, hoeveel keer ik raad heb gekregen van iedereen. Ik zat in de zetel en dan was het zo: 'Moet ik je eens een tip geven? Ik zou misschien iets minder aanvallend reageren.'"

"Het probleem is: ik weet dat, ik besef dat. Ik weet wat ik verkeerd heb gedaan en misschien anders had kunnen doen. Maar hebben jullie ooit eens naar jullie zelf gekeken? Misschien kunnen jullie ook wel anders reageren. En misschien had je in een bepaalde situatie kunnen communiceren en niet les geven", aldus Amy.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.