Familie VTM heeft opvallend nieuws over seizoensbegin van ‘Familie’
PMN
VTM heeft opvallend nieuws over seizoensbegin van ‘Familie’
Foto: VTM

Morgen is het zover! Dan start het nieuwe seizoen van ‘Familie’, het 32ste seizoen al van Vlaanderens langstlopende soap.

Er zijn na de seizoensfinale heel wat vragen. Tussen halfbroers Lars (Kürt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker) kwam de spanning tot een absoluut hoogtepunt, dat dramatisch afliep voor Véronique (Sandrine André). Zij verloor de grip over het stuur en crashte met haar wagen het water in. Waarna elk spoor van haar ontbrak. Wordt de crash haar fataal? En hoe loopt het drama af voor Lars en Koen?

Ook het leven van Niko is in gevaar. In een boksmatch werd hij knock-out geslagen door Sam (Tinne Ceuppens) en dat voor de ogen van Mieke (Caroline Maes). In het nieuwe seizoen lijkt de situatie er niet goed uit te zien… En hoe moet het verder met Quinten (Maxime De Winne), die Hanne (Margot Hallemans) vanuit een gevangenis in Singapore liet weten dat hij werd opgepakt met drugs in zijn rolstoel? 

VTM belooft dat maandag er op alle vragen een antwoord zal komen. De zender heeft ook nog opvallend nieuws.

In de aflevering van dinsdag 30 augustus vindt er een tijdsprong plaats. Dan wordt er een sprong van twee maanden genomen en lopen vanaf dan de verhalen verder.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Het nieuwe seizoen van ‘Familie’ start maandag om 20 uur

Meer nieuws

Meer nieuws

.