Familie Verdwijnt Louise straks uit 'Familie'? Dit heeft actrice Charlotte Sieben besloten
COS
Verdwijnt Louise straks uit 'Familie'? Dit heeft actrice Charlotte Sieben besloten
Foto: VTM

Het sprookje tussen Louise en Raven is voorbij in 'Familie'. Raven kuste met Jill en heeft intussen te maken met een drugsproblematiek.

In 2018 verdween het personage van Louise Van den Bossche uit 'Familie'. Sarah-Lynn Clerckx had de rol jarenlang vertolkt. In mei 2021 keerde Louise terug, maar dan in een ander gedaante. Sinds twee jaar is het Charlotte Sieben die gestalte geeft aan het personage.

Of Charlotte zichzelf nog lang in 'Familie' ziet meespelen? "Ik blijf meedoen tot het moment dat ik het niet meer leuk vind en ik vind het nog steeds heel fijn. De cast en crew hangt ook echt goed aan elkaar, waardoor die draaidagen zelfs niet als werken aanvoelen", zegt ze in Flair.

Hoewel ze Louise heel graag speelt, wil ze naast 'Familie' wel nog nieuwe uitdagingen aangaan en andere personages vertolken. Volgend jaar speelt Charlotte in een Ketnetserie een personage dat heel ver van haar staat. "Ik vond dat heel leuk om te doen, dat was een verademing."

Volgens Charlotte heeft iedereen die in een soap meespeelt, af en toe de angst dat het de rol aan zich zal blijven plakken. "Maar de jongeren in 'Familie' zijn een voor een heel harde werkers met bakken talent, die daarnaast nog veel andere dingen doen in plaats van in die gemakkelijke positie te blijven zitten. Zo willen we bewijzen we dat we zeker ook nog andere dingen kunnen. Ik hoop dat dit ook zo overkomt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.