Familie Kijkers van 'Familie' zijn ervan overtuigd: "Dan keert Leon De Bodt terug"
COS
Kijkers van 'Familie' zijn ervan overtuigd: "Dan keert Leon De Bodt terug"
Foto: VTM

Herbert Flack maakte vorig jaar zijn intrede in 'Familie'. Hij geeft gestalte aan Leon De Bodt, de vader van Lars De Wulf (Kürt Rogiers).

Nu is Leon De Bodt weer van het toneel verdwenen. Al zijn veel 'Familie'-kijkers ervan overtuigd dat ze hem nog zullen terugzien. "Het verhaal rond Leon De Bodt is volgens mij nog niet helemaal afgerond, hij zal nog terugkeren", zegt iemand op Facebook.

"Als hij echt voorgoed weg is, vind ik het heel raar, er is bijna niets gebeurd rond hem", merkt een kijker op. "Denk ook dat het verhaal rond Leon nog niet helemaal voorbij is", merkt een andere fan van het VTM-programma op. 

"Zijn verhaallijn zal wel verder gaan samen met de halfbroer van Lars. Die gaan elkaar nog tegenkomen", voorspelt iemand alvast. "Hij zal Tony op zijn plaats komen zetten", suggereert een andere.

Wanneer we hem terug zullen zien is niet duidelijk. "Die komt terug wanneer Lars en Veronique het niet meer verwachten", lezen we. Iemand heeft alvast een idee over wanneer dat zal gebeuren: "Ik denk de seizoensfinale."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.