Familie Keert dit eens zo geliefde personage binnenkort terug naar 'Familie'?
COS
Keert dit eens zo geliefde personage binnenkort terug naar 'Familie'?
Foto: VTM

'Familie'-fans zagen de afgelopen jaren heel wat nieuwe gezichten geïntroduceerd worden in de soap. Veel vertrouwde gezichten verdwenen dan weer.

In 2017 namen we afscheid van Hilde Van Wespoel. De actrice zien we nu vooral op de planken: onder meer in 'Vergeet Barbara'. Zeventien jaar lang speelde zij de rol van Linda Desmet, tot ze door de makers van de reeks haar ontslagbrief kreeg. Hilde had het heel moeilijk met haar ontslag.

"En dan vooral met de manier waarop ik uit het verhaal geschreven werd", bedenkt ze zich in Primo. "Linda was altijd zo'n goed karakter. En uit het niets werd ze na al die jaren plots een bitch. Het was niet alleen moeilijk in mijn hoofd, maar ook fysiek, om die verhaallijn nog een beetje geloofwaardig te spelen."

Het 'Familie'-hoofdstuk heeft Hilde afgesloten. Maar wat als ze gebeld wordt voor een gastrol? "O, ik sluit dat zeker niet uit, maar acht die kans eerder klein. De makers van 'Familie' trekken tegenwoordig duidelijk de kaart van de verjonging. Maar mocht het gebeuren, zou ik het absoluut zien zitten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.